

Board of Directors Meeting Agenda

Virtual Meeting Link

4/8/25 5:30PM

- 5:30PM (10 minutes) Welcome/Quorum
 - Approve 4/8/25 consent agenda
 - Approve 3/11/25 Minutes
 - Public Comment (if any)
- 5:40PM (15 minutes) Finance Update (Joyce)
- 5:55PM (20 minutes) School Leader's Report (Kidada)
- 6:15PM (25 minutes) Committee Reports/Board Discussion:
 - Follow-up on PEAK/PODS discussion
 - Ongoing search for a Treasurer
- 6:40 PM (20 Minutes) Closed Session (if necessary)
- 7:00PM Adjournment